Ο Σουάρες ξέρει πώς να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί!

Ο Λουίς Σουάρες χάρισε μία σπουδαία νίκη στην Μπαρτσελόνα μέσα στην Σεβίλλη και λίγες ώρες μετά έδωσε τεράστια χαρά σε έναν μικρό φαν του. Δείτε πως... (VIDEO).

Ο Σουάρες ξέρει πώς να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί!

Στο παρελθόν έχει δώσει αρκετά... δικαιώματα με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του εντός γηπέδου όμως ο Λουίς Σουάρες δείχνει να τα έχει αφήσει πίσω όλα αυτά και όσο διάστημα είναι στην Μπαρτσελόνα φροντίζει να κάνει τους πάντες να στάζουν μέλι για τα κατορθώματά του.

Πέρα μάλιστα από την εκπληκτική του παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου φροντίζει να ενισχύει το προφίλ του και έξω από αυτό με αξιοθαύμαστες χειρονομίες. Σε μία τέτοια προχώρησε μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με την Σεβίλλη που βρήκε την "Μπάρτσα" να νικάει 2-1 με δικό του γκολ (από ασίστ Μέσι), με τον Ουρουγουανό να μοιράζεται μία ξεχωριστή στιγμή με έναν πιτσιρικά φαν του.

Ο Σουάρες ξέρει πώς να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί!

Ο νεαρός περίμενε την αποστολη της Μπαρτσελόνα έξω από το ξενοδοχείο της πριν την έναρξη του αγώνα με την Σεβίλλη και λίγες ώρες αργότερα πήγε στο αεροδρόμιο από όπου θα έφευγε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε για Βαρκελώνη.

Όταν ο Σουάρες αντιλήφθηκε τον πιτσιρικά, άνοιξε την τσάντα του και του έδωσε μία φανέλα με το όνομά του στην πλάτη, με το αγόρι να την φοράει αμέσως (μολονότι ήταν λίγο... μεγαλύτερη από αυτόν) και να μην μπορεί να κρύψει την απέραντη ευτυχία του.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK