O Βαλβέρδε "δίνει" 200.000.000 ευρώ για να πάρει Ράσφορντ!

Η καταλανική "Sport" που πρώτη είχε αναδείξει το θέμα της φυγής του Νεϊμάρ από την Μπάρτσα αναφέρει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει "βόμβα" ολκής στα μεταγραφικά σε μία προσπάθεια να αποκτήσει τον διάδοχο του 30αρη Λουίς Σουάρες. Το deal έχει μπει σε διαδικασία ολοκλήρωσης ως το επόμενο καλοκαίρι...

O Βαλβέρδε "δίνει" 200.000.000 ευρώ για να πάρει Ράσφορντ!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έπαθαν και έμαθαν με τον Νεϊμάρ και φροντίζουν από το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυση της όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

Η καταλανική Sport πρώτη και στη συνέχεια αγγλικά Μέσα ανέδειξαν το θέμα της προσπάθειας της ομάδας του Βαλβέρδε να πάρει μεταγραφή από την Γιουνάιτεντ τον ταλαντούχο Άγγλο, Μάρκους Ράσφορντ!

O Βαλβέρδε "δίνει" 200.000.000 ευρώ για να πάρει Ράσφορντ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο 19χρονος αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για τη διάδοχη κατάσταση στη θέση του 30αρη πλέον Λουίς Σουάρες. Τα δημοσιεύματα δεν μεταφέρουν ενημέρωση από το "στρατόπεδο" του Μουρίνιο, τονίζοντας πως η Μπάρτσα θα κινηθεί για τον παίκτη με μία προσφορά που θα φτάσει τα 200.000.000 ευρώ!

Ο Ράσφορντ έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ μέχρι το 2020 και ουδέποτε μέχρι στιγμής είχε ακουστεί η παραμικρή φήμη περί διάθεσης δικής του ή των "Κόκκινων Διαβόλων" να ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK