Ο Βαλβέρδε δίνει παίκτη στην... Γιουβέντους!

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν στους ομίλους του Champions League, όμως αυτό δεν τις εμποδίζει να διαπραγματεύονται μεταξύ τους μία ηχηρή μεταγραφή.

FC Barcelona's Andre Gomes, right, celebrates with teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andre Gomes, right, celebrates with teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στο "Camp Nou" στην πρεμιέρα του φετινού Champions League (την ίδια ώρα στο άλλο ματς του 4ου ομίλου ο Ολυμπιακός θα κοντράρεται στον Πειραιά με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, παρόλα αυτά και ενώ απομένουν μόλις 15 ημέρες για αυτή τη μάχη, οι δύο σύλλογοι είναι εν μέσω διαπραγματεύσεων για τη μετακίνηση παίκτη από τη μία στην άλλη!

Πρόκειται για τον Αντρέ Γκόμες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή όλοι οι πλευρές επιθυμούν να "κλείσει" η συμφωνία και ο παίκτης να μετακομίσει στο Τορίνο: τόσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, όσο και ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα αλλά και ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες.

Juventus' Gonzalo Higuain, left, and Barcelona's Andre Gomes go for the ball during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, and Barcelona's Andre Gomes go for the ball during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League στο Μονακό οι άνθρωποι των δύο συλλόγων συζήτησαν και για τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο και σύμφωνα με την "Tuttosport" δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ως προς τη φόρμουλα με την οποία θα γίνει το deal.

Οι Καταλανοί, μετά από την πολύ μεγάλη επένδυση που έκαναν πριν 12 μήνες (30.000.000 ευρώ + 20.000.000 ευρώ μπόνους) αλλά και την απογοητευτική σεζόν που είχε ο Γκόμες, θα ήθελαν να τον δώσουν με κανονική μεταγραφή ή έστω με δανεισμό όπου θα υπάρχει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς από την πλευρά των Τορινέζων.

Από την πλευρά της, η "βέκια σινιόρα" εξετάζει αυτή τη στιγμή μόνο την περίπτωση της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς από την πλευρά της (όχι υποχρεωτικής) και μένει να δούμε αν μέσα στις 6 ημέρες που απομένουν για το φινάλε των μεταγραφών θα έχουμε deal μεταξύ των δύο αντιπάλων του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK