Ο Βαλβέρδε "διστάζει" να δώσει οδηγίες στον Μέσι

Ο προπονητής είναι το πρώτο "βιολί" στην ομάδα, καθώς αυτός κατευθύνει τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Όταν όμως είσαι ο Μέσι, λογικό είναι ακόμα κι ο Βαλβέρδε να σου δίνει το "ελεύθερο" να κάνεις στο γήπεδο ό,τι θέλεις. (VIDEO)

Ο Βαλβέρδε "διστάζει" να δώσει οδηγίες στον Μέσι

Το περασμένο Σάββατο η Μπαρτσελόνα έφτασε πολύ κοντά στη πρώτη φετινή της ήττα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν από τη Σεβίλλη. Το σκορ "έγραφε" μέχρι το 88' 2-0, αλλά για καλή της τύχη είχε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ισοφάρισε στο 89' κι ενώ πριν είχε μειώσει σε 2-1 ο Λουίς Σουάρες.

Για την ιστορία ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 58΄, αντικαθιστώντας τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μέχρι τότε κινούνταν στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Κατά την ώρα της αλλαγής, λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε την εντολή στον Μέσι να πάει στην αριστερή πλευρά, λέγοντας στον Φελίπε Κουτίνιο να μετακινηθεί αμοιβαία στη δεξιά.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισπανός προπονητής συνειδητοποίησε... με ποιον έχει να κάνει και σε συνδυασμό με τα δύο γκολ που βρισκόταν πίσω η καταλανική ομάδα, προτίμησε να "διορθώσει" τον ίδιο του, τον εαυτό, λέγοντας στον Αργεντινό σταρ να πάει αυτός στα δεξιά άμα το επιθυμεί!!

Ο "Λίο" όμως, δεν απάντησε καν σε αυτά που του είπε ο κόουτς του με τον Βαλβέρδε να τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη σαν να του λέει " ...εσύ είσαι το αφεντικό, κάνε ό,τι θες"!!

Εντωμεταξύ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του Μέσι και ενώ ο παίκτης περνούσε από τον πάγκο των Σεβιγιάνων, ένα μέλος του προπονητικού τιμ του φώναξε να παίξει "χαλαρά" εναντίον τους, όταν θα έμπαινε μέσα...

Ο Αργεντινός μπορεί να γέλασε μόλις το άκουσε αυτό, όμως δεν είχε καμία διάθεση να αστειευτεί στο γήπεδο, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και κρατώντας το αήττητο για τη "Μπάρτσα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK