Ο Βαλβέρδε "καταδίκασε" τη Ρεάλ σε ένα βράδυ!

Πόσο σημαντικό μπορεί να ήταν το διπλό της Μπαρτσελόνα με 2-1 στην έδρα της Χετάφε; Πάρα πολύ αν κρίνουμε από τη στατιστική και τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπορεί ένα αποτέλεσμα να είναι πολύ περισσότερα από τρεις πόντους; Τουλάχιστον στο κομμάτι της ψυχολογίας σίγουρα. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χετάφε κι εκτός από βαθμούς, πήρε και μια νίκη που σύμφωνα με τη στατιστική... καταδικάζει τα όνειρα της Ρεάλ για πρωτάθλημα.

Βλέπετε, κάθε φορά που η Μπάρτσα φεύγει νικήτρια από το "Κολισέουμ" η Ρεάλ δεν παίρνει ποτέ τον τίτλο. Οι Καταλανοί έχουν φύγει εννιά φορές νικητές και τις οκτώ πήραν το πρωτάθλημα, ενώ τη μία, το 2013-14 το κατέκτησε η Ατλέτικο.

Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε σε ένα βράδυ να... καταδικάσει την ομάδα του Ζιντάν. Τουλάχιστον, βάσει στατιστικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK