Ο Ζιντάν υποκλίθηκε (στην κυριολεξία) στον Ινιέστα

Ποιος είπε ότι ο Ινιέστα αποθεώθηκε μόνον από τους συμπαίκτες και τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα; Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού ένας Μαδριλένος, ο πρώτος των πρώτων, τον περίμενε στη φυσούνα επί 10 λεπτά για να τον αποχαιρετήσει και να του δώσει το τελευταίο χειροκρότημα (PHOTO).

Ο Ζιντάν υποκλίθηκε (στην κυριολεξία) στον Ινιέστα
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το κυριακάτικο (6/5) Clasico ήταν ιδιαίτερο. Όχι μόνον επειδή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μας χάρισαν ακόμη μια ποδοσφαιρική παράσταση (2-2), αλλά και γιατί αυτό ήταν το τελευταίο του Αντρές Ινιέστα.

Ο 33χρονος Ισπανός που το καλοκαίρι θα πει "αντίο" στη μεγάλη του αγάπη με προορισμό -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την Κίνα, γνώρισε την αποθέωση τόσο από τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς, που έδωσαν το παρών στο "Καμπ Νόου", όσο και από αντιπάλους.

Η φωτογραφία χαρακτηριστική. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αγκαλιάζει στη φυσούνα τον άνθρωπο που κατά τη γνώμη του "θα έπρεπε να έχει κατακτήσει τουλάχιστον μια Χρυσή Μπάλα", με τη λεπτομέρεια ότι τον περίμενε 10 λεπτά για να τον αποχαιρετήσει.

Μια, αν μη τι άλλο, σπουδαία κίνηση αναγνώρισης και σεβασμού, απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά στο χώρο του αθλητισμού, κατακτώντας 31 τρόπαια με την Μπαρτσελόνα!

ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK