Οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα: Ποιος διαδέχεται τον Τσάβι, ποιος έμεινε εκτός τετράδας

Τέσσερις οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα μετά τις αρχαιρεσίες της Τρίτης. Ινιέστα, Μπούσκετς, Μέσι και Μαστσεράνο η αρχηγική ομάδα, εκτός ο Πικέ.

Οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα: Ποιος διαδέχεται τον Τσάβι, ποιος έμεινε εκτός τετράδας

Εκλογές έγιναν το πρωί της Τρίτης πριν από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα προκειμένου ν' αναδειχθούν οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε ψήφισαν για εκείνον που θα φέρει το περιβραχιόνιο διαδεχόμενος τον Τσάβι και τους υπολοίπους που θα τον αντικαθιστούν, εκπροσωπώντας τους παράλληλα σε όλα τα θέματα.

Οι περισσότεροι επέλεξαν ιεραρχικά και ψήφισαν για πρώτο αρχηγό τον Αντρές Ινιέστα. Ακολούθησαν Σέρτζιο Μπούσκετς και Λιονέλ Μέσι, ενώ την τετράδα έκλεισε ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, ο οποίος "κέρδισε" τη μάχη από τον Ζεράρ Πικέ.

Την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέλαβε ο Μπούσκετς.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα