Οι γκάφες έδωσαν τη νίκη στην Μπαρτσελόνα

Η Εσπανιόλ πονοκεφάλιασε την Μπαρτσελόνα, όμως μία απίστευτη γκάφα του Χουράδο και η κλάση του Μέσι, έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Μπλαουγκράνα (VIDEO).

FC Barcelona's Lionel Messi, center, duels for the ball against Espanyol's Javi Fuego, right, and Pablo Piatti, left, during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Lionel Messi Javi Fuego Pablo Piatti AP

Μέτριο παιχνίδι με την ομάδα του Ρομπέρτο (στον πάγκο σε ένα ακόμα ματς) να κλείνει καλά τους χώρους και να μην επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να απειλήσει. Έτσι, το πρώτο μέρος τελείωσε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάρτσα χρειάστηκε την απίστευτη γκάφα του Χουράδο για να ανοίξει το σκορ. Το κακό συνήθειο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα να γυρίζουν την μπάλα πίσω, είχε ως αποτέλεσμα να... μυριστεί τη φάση ο Σουάρες και με όμορφο πλασέ να κάνει το 0-1.

Η Εσπανιόλ δεν παράτησε τα όπλα, είχε κάποιες μικροευκαιρίες, όμως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε καθάρισε με γκολ του Ράκιτιτς στο 76' και τέρμα του Σουάρες μετά από νέα γκάφα της άμυνας των γηπεδούχων που... χάρισε ουσιαστικά δυο τέρματα.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK