Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)

Ο Λούις Σουάρες επιστρέφει ύστερα από την τετράμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε για το... δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο άσος της Μπαρτσελόνα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Contra.gr θυμάται τις πρεμιέρες του Ουρουγουανού με τους συλλόγους που αγωνίστηκε, καθώς και τις επιστροφές του ύστερα από τιμωρίες ή πολύμηνους τραυματισμούς.

Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)
2014 GETTY IMAGES

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τους "μπλαουγκράνα" στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ύστερα από την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε στο Μουντιάλ.

Εμείς... γυρίσαμε το χρόνο πίσω και βρήκαμε τι έκανε ο χαρισματικός σέντερ φορ στις πρεμιέρες με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί μέχρι, καθώς και μετά τις επιστροφές του από τιμωρίες ή τραυματισμούς.

Οι πρεμιέρες με τους συλλόγους

Νασιονάλ (3 Μαΐου 2005)

Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)

Ήταν το 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο προπονητής της Νασιονάλ, Μαρτίν Λασάρτε, αποφασίζει να βάλει ως αλλαγή τον... άσημο τότε Λούις Σουάρες, στον αγώνα απέναντι στην Τζούνιορς ντε Μπαρανκίγια, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του αποκλείστηκε, καθώς έχασε με 2-1, όμως ο ίδιος ξεκινούσε μία σπουδαία καριέρα.

Χρόνινγκεν (20 Αυγούστου 2006)

Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)

Ο Σουάρες αποφασίζει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ολλανδική, Χρόνινγκεν. Το ντεμπούτο του έγινε στο 88ο λεπτό του αγώνα απέναντι στην Φέγενορντ, μπαίνοντας ως τελευταία αλλαγή και με το σκορ να είναι ήδη 3-0 υπέρ της ομάδας του.

Άγιαξ (15 Αυγούστου 2007)

Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)
2010 GETTY IMAGES

Ο Ουρουγουανός άσος απέδειξε μέσα σε ένα χρόνο πως αποτελεί μία... μηχανή των γκολ, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ. Το επίσημο ντεμπούτο του έγινε στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Champions League, απέναντι στη Σλάβια Πράγας, αγωνιζόμενος ως βασικός στην εντός έδρας ήττα του "Αίαντα" με 1-0.

Λίβερπουλ (2 Φεβρουαρίου 2011)

Οι πρεμιέρες του Λούις Σουάρες (PHOTOS & VIDEOS)

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2010-11 θα μετακομίσει στη Λίβερπουλ, η οποία δαπάνησε το ποσό των 26.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η πρεμιέρα με την αγγλική ομάδα θα γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Στόουκ για το πρωτάθλημα, μπαίνοντας ως αλλαγή και πετυχαίνοντας το δεύτερο στη νίκη των "Κόκκινων" με 2-0.

Η επιστροφή μετά από τιμωρίες και πολύμηνους τραυματισμούς

Λίβερπουλ (2 Φεβρουαρίου 2011)

Το Νοέμβριο του 2010 τιμωρήθηκε από την Ολλανδική ομοσπονδία για... δάγκωμα στον Ότμαν Μπακάλ της Φέγενορντ. Αγωνίστηκε σε αγώνες Champions League με τον Άγιαξ όμως δεν έπαιξε σε αγώνα πρωταθλήματος, μέχρι να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ, σκοράροντας στο ντεμπούτο απέναντι στην Στόουκ, όπως αναφέραμε και προηγουμένως.

Τότεναμ (6 Φεβρουαρίου 2012)

Στην επιστροφή του από την τιμωρία των 8 αγωνιστικών για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Πατρίς Εβρά, αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Τότεναμ (06/02/12), στη "λευκή" ισοπαλία των 2 ομάδων. Ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ως βασικός στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας το γκολ της ομάδας του στην ήττα με 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25 Σεπτεμβρίου 2013)

Μετά από ακόμα ένα... δάγκωμα, αυτή τη φορά στον Ιβάνοβιτς, έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 αγώνες. Επέστρεψε και πάλι σε αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά για το League Cup της περιόδου 2013-14, στην ήττα των "Κόκκινων" με 1-0.

Αγγλία (19 Ιουνίου 2014)

Τέλος, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, που τον κράτησε εκτός για περίπου 2 μήνες, επέστρεψε στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αγγλία, όντας ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 2 γκολ (2-1 νίκη της Ουρουγουάης), πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί, στ' αλήθεια, δαγκώνει ο Λούις Σουάρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK