Οικογένεια για ποδαρικό: Ήρθαν στη Βαρκελώνη για να δουν... Νεϊμάρ!

Μία οικογένεια από την Αυστραλία έκλεισε τις διακοπές της προ τριμήνου για να δει το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας, όπως και τον... Νεϊμάρ εν δράσει. Τελικά, το "σύμπαν καταστράφηκε" με τον Νεϊμάρ να' χει φύγει και την Καταλονία να ταλανίζεται από πολιτικές αναταραχές.

PSG's Neymar celebrates his side's 3rd goal kicks during the French League One soccer match between Guingamp and PSG at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar celebrates his side's 3rd goal kicks during the French League One soccer match between Guingamp and PSG at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Πού να φανταζόντουσαν πριν από τρεις μήνες όταν έκλειναν τα εισιτήρια για Καταλανία πως θα ερχόντουσαν τα πάνω κάτω.

Μία οικογένεια από την Αυστραλία κανόνισε να συνδυάσει τις ημέρες ξεκούρασης και να δει το ματς της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας, αφού και οι τρεις είναι φαν των "μπλαουγκράνα" και ειδικότερα του Νεϊμάρ.

Η τροπή που πήρε η ιστορία για τη συγκεκριμένη οικογένεια είναι η επιτομή της ατυχίας, καθώς όχι μόνο ο Βραζιλιάνος έφυγε από την Μπαρτσελόνα, αλλά ολόκληρη η Καταλονία ταλανίζεται από πολιτικές αναταραχές που ως συνέπεια είχαν ο αγώνας με την "Ουνιόν" να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK