Οπαδός εμφανίστηκε με τη νέα (;) και ακυκλοφόρητη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη Λας Πάλμας (1-4), αλλά η είδηση δεν είναι η νίκη της. Τα βλέμματα κατάφερε να στρέψει πάνω του ένας οπαδός των "μπλαουγκράνα", που φορούσε τη φημολογούμενη νέα εμφάνισή τους! (PHOTOS)

FC Barcelona's Luis Suarez, center, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, center, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το τέλος κάθε σεζόν έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του. Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις κάθε ομάδας, είναι και η εποχή που οι σύλλογοι παρουσιάζουν τις νέες τους φανέλες, ανάμεσα στις φήμες για το πως θα είναι οι νέες εμφανίσεις.

Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει και η Μπαρτσελόνα, που ένας οπαδός της "πήρε την κατάσταση" στα χέρια του για το θέμα της νέας φανέλας. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Λας Πάλμας, ο... πολυμήχανος οπαδός αποφάσισε και δημιούργησε μία νέα εμφάνιση για την ομάδα της καρδιάς του, επηρεασμένος και από τα σχέδια που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Οπαδός εμφανίστηκε με τη νέα (;) και ακυκλοφόρητη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Στη νέα φανέλα βασική διαφορά φυσικά είναι ο νέος χορηγός, με την ιαπωνική "Rakuten" να δίνει τη θέση της στο "Qatar Airways". Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος οπαδός εμφανίζεται σε γήπεδα με αυτό το πρωτότυπο νέο σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Με το θέμα της νέας φανέλας έχει ασχοληθεί και η σελίδα "Footy Headlines", παρουσιάζοντας ένα... λουκ παρόμοιο με αυτό που φόραγε ο οπαδός.

Οπαδός εμφανίστηκε με τη νέα (;) και ακυκλοφόρητη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK