Ούτε έναν χρόνο δεν χάρηκε τον Παουλίνιο ο Βαλβέρδε!

Έναν χρόνο μετά την αγορά του Παουλίνιο έναντι 40.000.000 ευρώ από την Γκουανγκζού Εβεργκράντ, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τον επιστρέψει στους Κινέζους με τη μορφή δανεισμού!

Brazil's Paulinho scores his side's opening goal during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Brazil's Paulinho scores his side's opening goal during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο κινεζικό πρωτάθλημα (2015-2017) ο Παουλίνιο επέστρεψε πέρυσι στην Ευρώπη και μάλιστα ήταν ένας από τους καθοριστικούς παίκτες που επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να ξαναπάρει τα ηνία εντός των συνόρων και να πανηγυρίσει στο φινάλε της σεζόν το νταμπλ.

Ούτε έναν χρόνο δεν χάρηκε τον Παουλίνιο ο Βαλβέρδε!

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στους "μπλαουγκράνα" του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη διοίκηση του συλλόγου να παίρνει την απόφαση να τον παραχωρήσει και μάλιστα στην ομάδα από την οποία τον πήρε 12 μήνες πριν!

Όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Γκουανγκζού Εβεργκράντ, απέκτησε από την ομάδα της Βαρκελώνης τον 29χρονο διεθνή Βραζιλιάνο μέσο, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ έχει και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2019!

News 24/7

24MEDIA NETWORK