Όχι μόνο Τσέλσι, και η Μπαρτσελόνα στο κάδρο για Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε πρόσφατα με την Ρόμα όμως συνεχίζει να απασχολεί μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με το τελευταίο σενάριο να εμπλέκει και την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Fiorentina's Giovanni Simeone, left, and Roma's Kostas Manolas fight for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Fiorentina, at Rome's Olympic Stadium, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Fiorentina's Giovanni Simeone, left, and Roma's Kostas Manolas fight for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Fiorentina, at Rome's Olympic Stadium, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Πριν από λίγες ημέρες τα αγγλικά ΜΜΕ είχαν γράψει για την ακρως δελεαστικη προσφορά που σκέφτεται να καταθέσει η Τσέλσι στην Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά, με την οποία θα "απαντούσε" ουσιαστικά στην Άρσεναλ για την απόκτηση του έτερου σέντερ μπακ της Εθνικής Ελλάδας, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα της οποίας το όνομα συνδέεται με τον 27χρονο Έλληνα διεθνή στόπερ καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" ο παίκτης "προτάθηκε για μία ακόμα φορά στην Μπαρτσελόνα".

Το καταλανικό μέσο αναφέρει πως πέρυσι υπήρχε ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά επιλέχτηκε η λύση του Γέρι Μίνα, με τον Κολομβιανό άσο να μην προσαρμόζεται όμως άμεσα και να αποφασίζει να κάνει κίνηση αυτό το καλοκαίρι για τον Λενγκλέτ της Σεβίλλης.

Στο ίδιο κείμενο προστίθεται πως ο Μανωλάς προτάθηκε ξανά στους "μπλαουγκράνα" και σημειώνεται πως μετά τη μετακόμιση του Βερμάλεν από την Μπαρτσελόνα στην Ρόμα, η πρώτη είχε συμπεριλάβει μία οψιόν που της έδινε τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Μανωλάς μπει σε transfer list.

Η "Mundo Deportivo" κάνει λόγο επίσης για το πόσο καλά γνωρίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Κώστα Μανωλά από την κοινή παρουσία τους στην Ελλάδα ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει πως ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο "δήμιος" για τους Καταλανούς, αφού με το γκολ του στα προημιτελικά τους απέκλεισε από τη συνέχεια του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK