Παγκόσμια συγκίνηση για Βιλανόβα

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Βαρκελώνης. Παγκόσμια συγκίνηση για την είδηση της επιδείνωσης της υγείας του.

Παγκόσμια συγκίνηση για Βιλανόβα

Ο Τίτο Βιλανόβα διεκομίσθη την Μ. Παρασκευή σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, με την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα παλεύει από το 2011 με τον καρκίνο στην παρωτίδα, γεγονός που τον οδήγησε στην παραίτησή του από τη θέση του πρώτου προπονητή των "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 'El Mundo Deportivo", ο Βιλανόβα βρέθηκε στο νοσοκομείο για τις καθιερωμένες εξετάσεις του, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του στην εντατική εξαιτίας γαστρικών επιπλοκών.

Όπως επιθυμεί ο ίδιος ο 45χρονος αλλά και η οικογένειά του που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του, η κατάσταση της υγείας του αντιμετωπίζεται με διακριτικότητα και σεβασμό από την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση για τις εξελίξεις. Μάλιστα, ο Βιλανόβα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν ότι ασθένεια είναι δική μου", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το ρόλο των ΜΜΕ στην υπόθεση.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε σπάνια δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, με πιο πρόσφατη εκείνη στο "Καμπ Νόου" στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε, όπου οι Καταλανοί είχαν νικήσει με 4-0. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε φανερά αδυνατισμένο και εξασθενημένο από την αρρώστια.

Παγκόσμια συγκίνηση για Βιλανόβα

Παγκόσμια συγκίνηση

Η δυσάρεστη είδηση της επιδείνωσης της υγείας του Τίτο Βιλανόβα δεν άφησε ασυγκίνητο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ο οποίος έσπευσε μέσω twitter να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση. Δείτε μερικά από τα υποστηρικτικά tweets:

News 24/7

24MEDIA NETWORK