Παίκτης... καλοπιάνει τον Βαλβέρδε μήπως και παίξει!

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που είχε μειωμένο χρόνο συμμετοχής τη σεζόν που μας πέρασε, άρχισε τα... καλοπιάσματα στον Ερνέστο Βαλβέρδε, με την ελπίδα πως θα αγωνιστεί περισσότερο!

FC Barcelona's Paco Alcacer, right, celebrates his goal with teammates during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Barcelona in Granada, Spain, Sunday, April 2, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
barcelona AP

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Ζόρντι Άλμπα. Μπορεί να έπαιξε σε 39 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα, όμως ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε σχεδόν κατά 1000 λεπτά (2971 φέτος, 3771 πέρσι). Όλα αυτά υπό την παρουσία του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ο Ισπανός αμυντικός έκανε δηλώσεις για την αλλαγή στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και... ελπίζει πως με τον νέο... καταπληκτικό νέο προπονητή, θα αλλάξει και η τύχη του προς το καλύτερο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος (με την πρόσληψη του Βαλβέρδε). Πιστεύω πως είναι γενναίος προπονητής που του αρέσει να παίζει πολύ με την μπάλα. Είχε δυνατούς παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά, οι οποίοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν στον τρόπο παιχνιδιού του. Μίλησα με φίλους μου που δούλεψαν μαζί του και μου είπαν τα καλύτερα", είπε αρχικά ο 28άχρονος άσος και συνέχισε:

"Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως με τον Βαλβέρδε τα πράγματα θα είναι για μένα καλύτερα, απ' ότι με τον Λουίς Ενρίκε. Δεν είχα το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσα. έτσι ελπίζω πως αυτή η αλλαγή θα λειτουργήσει θετικά για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος από την αλλαγή".

AP Photo/Daniel Tejedor

News 24/7

24MEDIA NETWORK