Παίκτης της Μπάρτσα... ανακοίνωσε τη μεταγραφή Γκριεζμάν!

Μπαρτσελόνα και Αντουάν Γκριεζμάν “φλερτάρουν” καιρό τώρα, ωστόσο ουκ ολίγες φορές διέψευσαν ότι θα πορευτούν μαζί από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ήρθε ένας ποδοσφαιριστής των Καταλανών από το... πουθενά κι “ανακοίνωσε” ότι ο Γάλλος θα γίνει συμπαίκτης του.

Παίκτης της Μπάρτσα... ανακοίνωσε τη μεταγραφή Γκριεζμάν!

Και... τεχνικός διευθυντής ο Λουίς Σουάρες που “καθησύχασε” τους συμπαίκτες του ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έρχεται στη Βαρκελώνη για να τους “φάει” τη θέση!

Ο Ουρουγουανός σταρ του ποδοσφαίρου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ουσιαστικά “κλείδωσε” ότι ο Γάλλος θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, ρίχνοντας κι άλλο... λάδι στη φωτιά όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, τόσο τα μίντια της Μαδρίτης όσο και της Καταλωνίας υποστηρίζουν ότι Μπάρτσα και Γκριεζμάν τα έχουν βρει και θα συνεχίσουν μαζί, αφού ο ταλαντούχος Γάλλος έχει αποφασίσει ν' αφήσει την Ατλέτικο, θεωρώντας ότι ο κύκλος του στην πρωτεύουσα “έκλεισε”.

Όσον αφορά τον Σουάρες, λοιπόν, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ είπε χαρακτηριστικά: “Η Μπαρτσελόνα πάντα φέρνει παίκτες ποιότητας, όπως ο Αντούαν. Ηγείται της Ατλέτικο κι αυτό είναι βασικό. Δεν έρχεται για να πάρει τη θέση κανενός, αλλά έρχεται με φιλοδοξία να πετύχει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου...”

Εσείς τι καταλαβαίνετε απ' αυτά που υποστήριξε ο Λουίς στο “Radio Uruguay”;

News 24/7

24MEDIA NETWORK