Παίρνει Ντιν η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουκά Ντιν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενισχύοντας σημαντικά το αριστερό άκρο της άμυνας. Διαβάστε τα ποσά του deal.

Παίρνει Ντιν η Μπαρτσελόνα

Μία "ανάσα" απ' την απόκτηση του Λουκά Ντιν βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι "μπλαουγκράνα" είναι σε προχωρημένες επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Γάλλου μπακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα.

Οι "τζιαλορόσι" διατηρούσαν οψιόν αγοράς ύψους 12.000.000 ευρώ, όμως επέλεξαν να να αποκτήσουν τον Μάριο Ρούι από την Έμπολι. Η " Sport" αποκαλύπτει πως οι διαπραγματεύσεις ναι μεν είναι σε προχωρημένο στάδιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τελική συμφωνία. Όσον αφορά στο οικονομικά δεδομένα του deal, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες θα τα βρουν κοντά στο προαναφερθέν ποσό.

Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος, ο Αντριάνο αναμένεται να αποχωρήσει από την "Μπάρτσα", αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα, ήδη τα ιταλικά ΜΜΕ τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK