Παίρνει σύνταξη στην Μπαρτσελόνα ο Μαστσεράνο

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα, με το νέο deal μεταξύ των δύο πλευρών να υπογράφεται επίσημα τη Δευτέρα.

Παίρνει σύνταξη στην Μπαρτσελόνα ο Μαστσεράνο

Το καλοκαίρι του 2010 η Μπαρτσελόνα έδωσε το ποσό των 20.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χαβιέρ Μαστσεράνο και έξι χρόνια αργότερα όλα δείχνουν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Αργεντινού διεθνούς άσου στο "Camp Nou".

Παίρνει σύνταξη στην Μπαρτσελόνα ο Μαστσεράνο

Απόδειξη η σημερινή ανακοίνωση από την πλευρά των Καταλανών πως ήρθαν σε συμφωνία με τον 32χρονο άσο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 (επεκτείνοντας το υπάρχον που έληγε το 2018 και στο οποίο υπήρχε ρήτρα 100.000.000 ευρώ), με τις δύο πλευρές να βάζουν τις υπογραφές το μεσημέρι της Δευτέρας και να απομακρύνεται έτσι οριστικά ο κίνδυνος που άκουγε στο όνομα "Γιουβέντους" (είχε ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον παίκτη).

Φυσικά με αυτό τον τρόπο η "Μπάρσα" επιβραβεύει τον παρτενέρ του Ζεράρ Πικέ στο κέντρο της άμυνας για την πολύ καλή εξαετία του στο σύλλογο, με τον οποίο άλλωστε μετράει ήδη 17 τίτλους, εκ των οποίων 4 πρωταθλήματα και 2 Champions League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΣΩ TWITTER:

News 24/7

24MEDIA NETWORK