"Πελάτισσα" του Μέσι η Ρεάλ (INFOGRAPHIC+VIDEOS)

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το υπ' αριθμόν 401 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής το σαββατοκύριακο, βάζοντας πλώρη να σπάσει το μετά το άλλο. Διαβάστε τα απίστευτα στατιστικά του σούπερ-σταρ των Μπλαουγκράνα και την... ιδιαίτερη "αγάπη" του προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Πελάτισσα" του Μέσι η Ρεάλ (INFOGRAPHIC+VIDEOS)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Λιονέλ Μέσι. Πρόσφατα μάλιστα έσπασε το φράγμα των 400 γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής.

Με αφορμή το απίστευτο επίτευγμα του Αργεντινού κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα εξαιρετικό infographic, όπου ο καθένας μπορεί να δει αναλυτικά πώς, σε ποιόν και πού έβαλε ο Μέσι κάθε ένα από τα γκολ του:

"Πελάτισσα" του Μέσι η Ρεάλ (INFOGRAPHIC+VIDEOS)

Όπως βλέπουμε λοιπόν, ο Μέσι συνήθως σκοράρει τέρμα ενώ η ομάδα του προηγείται στο σκορ ήδη με 2-0 (115 από τα 401), ενώ όσον αφορά τα εντός - εκτός έδρας τέρματα είναι μοιρασμένα (201 εντός, 200 εκτός).

Έχει σκοράρει 331 γκολ με το αριστερό πόδι, το "καλό του", ενώ με το δεξί 53. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Αργεντινός έχει πετύχει τέρμα και με το χέρι (!), στον αγώνα κόντρα στην Ουέλβα τον Οκτώβρη του 2006:

Τέλος, όσον αφορά τον αγαπημένο αντίπαλό του στον οποίο έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, αυτός είναι... η Ρεάλ Μαδρίτης (21 τέρματα) και ακολουθεί η άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, η Ατλέτικο (20).

Δείτε τα 21 γκολ του Μέσι εναντίον της Ρεάλ:

Και απολαύστε σε ένα εξαιρετικό VIDEO αφιέρωμα ΚΑΙ τα 401 γκολ του Μέσι με Μπαρτσελόνα και Αργεντινή:

Διαβάστε ακόμη:

Τα 401 γκολ του Μέσι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK