Πενταετές στον τραυματία Ραφίνια η Μπαρτσελόνα

Μια ομάδα χαρακτηρίζεται μεγάλη, όχι μόνο από τους τίτλους της και τις διακρίσεις της, αλλά και από τη νοοτροπία της στην αντίληψη ορισμένων λεπτών γεγονότων (βλέπε Μπαρτσελόνα στην περίπτωση Ραφίνια).

Πενταετές στον τραυματία Ραφίνια η Μπαρτσελόνα

Ο Ραφίνια τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τη Ρόμα για την 1η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο η Μπαρτσελόνα προτίθεται να του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η καταλανική ομάδα δείχνει πόσο πολύ πιστεύει τον 22χρονο μέσο, ενώ παράλληλα του δίνει κουράγιο ενόψει των δύσκολων μηνών που θα ακολουθήσουν μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος η σεζόν για Ραφίνια

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ