Πήρε τα 222 εκατ. για Νεϊμάρ η Μπάρτσα!

Το "χρυσό" deal μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί είναι πλέον επίσημο. Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν πως η ρήτρα των 222.000.000 ευρώ πληρώθηκε και ο παίκτης μετακομίζει και επίσημα πια στο Παρίσι για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

Πήρε τα 222 εκατ. για Νεϊμάρ η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ πλήρωσαν τα 222.000.000 ευρώ και ο παίκτης είναι ελεύθερος πλέον να πάει στην Παρί.

Ο ισπανικός σύλλογος με τοποθέτησή του έκανε γνωστό ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν και από την πλευρά του στάλθηκαν στην UEFA τα απαραίτητα έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα δεν αναφέρεται πουθενά στην Παρί, μονάχα στο γεγονός ότι μπήκε το υπέρογκο ποσό που τελειώνει τη θητεία του Νεϊμάρ στην Καταλανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το απόγευμα της Πέμπτης οι νομικοί εκπρόσωποι του Νεϊμάρ βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και κατέβαλαν το ποσό των 222 εκατ. ευρώ στο όνομα του πελάτη τους κάτι που σημαίνει πως το λύνεται το συμβόλαιό του.

Η ομάδα θα μεταβιβάσει στην UEFA όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την παραπάνω ενέργεια, ώστε να εξετάσουν τις πειθαρχικές ευθύνες που ενδέχεται να προκύψουν από την παρούσα υπόθεση."

Αξίζει να σημειωθεί ότι παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή στο Παρίσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports.

News 24/7

24MEDIA NETWORK