Πήρε θέση για τα "Panama Papers" ο Μέσι

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του Λιονέλ Μέσι στην υπόθεση των Panama Papers εξέδωσε η οικογένεια του Αργεντινού.

Πήρε θέση για τα "Panama Papers" ο Μέσι

Ένα πελώριο κύμα αποκαλύψεων έσκασε το απόγευμα της Κυριακής (3/4). Μία παγκόσμια έρευνα έφερε στην επιφάνεια εκατομμύρια έγγραφα, γνωστά και ως Panama Papers, που δείχνουν ότι αρχηγοί κρατών, επιχειρηματίες, διασημότητες αλλά και εγκληματίες χρησιμοποιούν ως κρησφύγετο φορολογικούς παραδείσους.

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι εντοπίστηκε επίσης στα έγγραφα, ωστόσο η οικογένεια του Αργεντινού, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (4/4) διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του άσου της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση.

"Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία από τις πράξεις που του προσάπτονται, είναι ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο φοροδιαφυγής και ακόμη ένα δίκτυο ξεπλύματος χρήματος", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται πως η οικογένεια Μέσι θα κινηθεί νομικά κατά των Μέσων που έκαναν τις αποκαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα Panama Papers "ξεσκεπάζουν" την offshore του Μέσι!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ