Πικέ: "Εύχομαι τα χειρότερα στη Ρεάλ"

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ζεράρ Πικέ για την αντιπαλότητα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ:

"Με αποδοκιμάζει ο κόσμος κάποιες φορές εξαιτίας της κόντρας της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι για τη σχέση Καταλονίας-Ισπανίας. Εγώ, όμως, δεν θα αλλάξω. Θα θέλω πάντα να πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα για τη Ρεάλ, καθώς μιλάμε για μία αθλητική αντιπαλότητα που πάντα υπήρχε στην χώρα και όχι για κάποιο εθνικό ζήτημα…

Ο κόσμος θα πρέπει να με αποδεχθεί έτσι, δεν θα πρέπει να ζητάει από μένα να αλλάξω ή να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν θα το κάνω.

Πριν από το περσινό ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ είπα στον Ίκερ (Κασίγιας), όταν με πήρε για να με συγχαρεί για τη γέννηση του γιου μου, πως ήθελα να δεχτούν τέσσερα γκολ. Έτσι έγινε και ακόμα και τώρα γελάμε με αυτό.

Η ατμόσφαιρα στην εθνική είναι καλύτερη από ποτέ. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά από τη Ρεάλ. Από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου, δεν υπήρχε διάστημα που να είχα καλύτερη σχέση με τον Σέρχιο Ράμος.

Είναι επιλογή του κόσμου να αποδοκιμάζει και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να σταματήσω τις αποδοκιμασίες με λόγια αλλά με πράξεις. Κάθε φορά που παίζω για την Ισπανία, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Το τελευταίο πράγμα που θα κάνω είναι να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως τα παρατώ απέναντι σε αυτούς που σφυρίζουν για λάθος λόγους".