Πικέ: "Ποτέ δεν έβρισα τον βοηθό"

Ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την κριτική που άσκησε στον βοηθό διαιτητή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μπιλμπάο, όμως αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες τον θέλουν να τον έχει βρίσει προσωπικά.

Πικέ: "Ποτέ δεν έβρισα τον βοηθό"

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου απέναντι στον βοηθό. Δεν ήταν σωστό. Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τον έβρισα προσωπικά", ήταν το σχόλιο του Ζεράρ Πικέ στο twitter λίγες ημέρες μετά το 1-1 της Μπαρτσελόνα με τη Μπιλμπάο στο "Καμπ Νου", ένα αποτέλεσμα που χάρισε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στα "λιοντάρια" του Βαλβέρδε.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ισπανός αμυντικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο για εξύβριση του βοηθού στο 55ο λεπτό. Τα Ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τα προσβλητικά λόγια του Πικέ, που επέφεραν την αποβολή του. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Καρμπάγιο στο φύλλο αγώνα, ο 27χρονος άσος έβρισε τη μητέρα του βοηθού, με μία ατάκα που χρησιμοποιούν κατά κόρον στην Ισπανία.

"Me cago en tu p... madre", ήταν η ακριβής πρόταση, η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται ως "Θα χ@@ω την π@@@@@α τη μάνα σου".

Παρά τη συγγνώμη που ζήτησε όμως, ο Πικέ δεν γλίτωσε την τιμωρία μιας και η ισπανική λίγκα του έριξε "καμπάνα" τεσσάρων αγωνιστικών.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Διαβάστε ακόμη:

Έτσι έβρισε ο Πικέ τον βοηθό

News 24/7

24MEDIA NETWORK