Πικέ: "Πριν από τον Λουίς Ενρίκε ήμασταν στα σκ@@@"!

Ο Λουίς Ενρίκε ξέσπασε κατά των επικριτών του Λουίς Ενρίκε και υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στηρίζουν μέχρι... θανάτου τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story.

Πικέ: "Πριν από τον Λουίς Ενρίκε ήμασταν στα σκ@@@"!

Η πανωλεθρία που υπέστη στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα (ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν) έχει φέρει την Μπαρτσελόνα προ των πυλών του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Champions League και τον Λουίς Ενρίκε να βάλλεται πανταχόθεν, ωστόσο το ευχάριστο για τον Αστουριανό τεχνικό είναι πως έχει τη στήριξη των αποδυτηριών.

Αυτό τουλάχιστον φρόντισε να ξεκαθαρίσει με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ο Ζεράρ Πικέ, με τον 30χρονο σέντερ μπακ των "μπλαουγκράνα" να εξαπολύει επίθεση κατά των επικριτών του Ενρίκε και να καλεί τους φίλους της ομάδας να μην έχουν... κοντή μνήμη.

Πικέ: "Πριν από τον Λουίς Ενρίκε ήμασταν στα σκ@@@"!

"Όταν ήρθε ο μίστερ στην ομάδα ήμασταν στα σκ@@@... και με αυτό κατακτήσαμε το τρεμπλ. Θα μου άρεσε να κοιτάζουμε πίσω και να βλέπουμε όλη τη δουλειά που έχει κάνει μαζί μας. Προσπαθούμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση.

Εγώ έχω εμπιστοσύνη, με την ομάδα που έχουμε μου φαίνεται δύσκολο σκεφτώ πως δεν θα τελειώσει καλά αυτή η σεζόν. Είμαστε μέχρι θανάτου με τον Λουίς Ενρίκε", δήλωσε ο Πικέ στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην οποία δήλωσε "παρών", και συνέχισε:

Πικέ: "Πριν από τον Λουίς Ενρίκε ήμασταν στα σκ@@@"!

"Δεν περνάμε την καλύτερη φάση μας, εδώ και 1,5 μήνα δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει να παίζουμε αλλά είναι μία κατάσταση που μπορούμε να ξεπεράσουμε. Συνεχίζουμε σε τρία μέτωπα, στο Champions League είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα για προκριθούμε όμως έχουμε δει και χειρότερες καταστάσεις και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους.

Ίσως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τακτική αλλά με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Μπορώ να κατανοήσω τους οπαδούς μας που δεν είναι ευχαριστημένοι αλλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράζονται. Αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής έχουν κατακτήσει οκτώ τίτλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος έχει τόσο κοντή μνήμη...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK