Ποιον σταρ της Μπαρτσελόνα θέλει να... κλέψει ο Γκουαρντιόλα

Σύμφωνα με το Onda Cara ο Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζει... ριφιφί στην πρώην ομάδα του. Ο τεχνικός της Σίτι έχει βάλει στο μάτι τον Μπουσκέτς και θέλει να τον φέρει στο Μάντσεστερ. Άγνωστες οι προθέσεις των "μπλαουγκράνα" και τα νούμερα για μια τέτοια μεταγραφή.

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, βασικός πυλώνας της Μπαρτσελόνα επί πολλά χρόνια αποτέλεσε έναν από καίριο παράγοντα που η πορεία του Γκουαρντιόλα στους "μπλαουγκράνα" θεωρείται πετυχημένη.

Αυτή τη συνεργασία και τη χημεία μεταξύ των δύο ο Πεπ θέλει να την δει να παίρνει σάρκα και οστά και στη Σίτι.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα τον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cera, ο προπονητής της Σίτι ενδιαφέρεται να φέρει τον Ισπανό διεθνή στην Αγγλία.

Η είδηση μένει μονάχα στο ενδιαφέρον, αφού οι προθέσεις του παίκτη και της Μπαρτσελόνα, όσα και τα χρήματα που προτίθεται να δώσει η αγγλική ομάδα για μια τέτοια μεταγραφή, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μία τέτοια μεταγραφή πάντως, όσα εκατομμύρια και να είναι έτοιμη να διαθέσει η Σίτι είναι πραγματικά πολύ δύσκολη, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολλές φορές αναφέρει ότι δεν θέλει να αφήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα, ενώ και η ομάδα του ουδέποτε έχει δείξει προθέσεις παραχώρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK