Πρεμιέρα με... Τσαπεκοένσε για Βαλβέρδε

Ο πρώτος αγώνας του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Camp Nou" με την ιδιότητα του προπονητή της Μπαρτσελόνα θα είναι ιδιαίτερο αφού θα έχει απέναντι την Τσαπεκοένσε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα πρώτα φιλικά ματς προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου της θα λάβουν χώρα εκτός Ισπανίας (θα συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή φιλικά στις ΗΠΑ), ωστόσο αυτό που αναμένεται να τραβήξει πάνω το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πρώτο του "Τσινγκούρι" στο νέο του σπίτι.

Ο αντίπαλος μάλιστα θα είναι ξεχωριστός αφού όπως ανακοίνωσε επίσημα η μάδα της Καταλωνίας, φετινός της αντίπαλος στο "Joan Gamper Trophy" θα είναι στις 7 Αυγούστου η βραζιλιάνικη Τσαπεκοένσε.

Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκίνηση θα είναι έκδηλη αφού πρόκειται για την ομάδα που τον περασμένο Νοέμβριο χτυπήθηκε από την μοίρα, με όλη σχεδόν την αποστολή της ομάδας να ξεκληρίζεται σε αεροπορική τραγωδία και τους εναπομείναντες να συμμετέχουν στην προσπάθεια του συλλόγου να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK