Ρήτρα "μαμούθ" στο συμβόλαιο του Μπουσκέτς

Η φήμη της προηγούμενης εβδομάδας επιβεβαιώθηκε και πλέον ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα αποκτήσει ρήτρα αποδέσμευσης στα επίπεδα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! Το ποσό... ζαλίζει.

Ρήτρα "μαμούθ" στο συμβόλαιο του Μπουσκέτς

Από τον Μάιο που μας πέρασε περίμενε να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και οι επαφές πήγαιναν πίσω. Τελικά, τέσσερις μήνες αργότερα επήλθε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και ο Μπουσκέτς θα γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ενώ η σύμβαση θα έχει ισχύ μέχρι το 2021.

Εκείνο που ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι η ρήτρα αποδέσμευσης. Αν κάποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να πληρώσει 200.000.000€ στους μπλαουγκράνα!

Το ποσό είναι τεράστιο και πλησιάζει εκείνο του Λιονέλ Μέσι που υπολογίζεται στα 250.000.000€. Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, την Πέμπτη θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ