Ροναλντίνιο: "Ο Νεϊμάρ είναι φαινόμενο"

Ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, τον οποίο αποκάλεσε "φαινόμενο", ενώ παράλληλα δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Λιονέλ Μέσι.

Ροναλντίνιο: "Ο Νεϊμάρ είναι φαινόμενο"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο. Ο 36χρονος άσος χαρακτήρισε "φαινόμενο" τον επιθετικό των "μπλαουγκράνα", ενώ σχολίασε πως σε βάθος χρόνου μπορεί να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

"O Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι ένα φαινόμενο. Είναι χαρά μου να βλέπω ακόμη έναν Βραζιλιάνο να γράφει ιστορία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο το γεγονός πως έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της καριέρας του.

"Είναι τρομερό το πόσο έχει εξελιχθεί ο Μέσι. Η καλύτερη ανάμνηση από την περίοδο που αγωνιστήκαμε μαζί ήταν όταν του έδωσα την ασίστ στο πρώτο γκολ της καριέρας του. Ήταν ιδιαίτερο για εμένα".

Όσον αφορά στον Αντρές Ινιέστα, δήλωσε: "Τον βλέπω να αγωνίζεται και μου θυμίζει τον Τσάβι. Είχε πάντα πολύ ποιότητα. Ξεκίνησε νέος δίπλα μας και τώρα είναι υπέροχο να τον βλέπω να γράφει τη δική του ιστορία'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK