Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Μέσι

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Λας Πάλμας αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρός. Διαβάστε το διάστημα απουσίας του.

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Μέσι

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 10ο λεπτό του αγώνα με την Λας Πάλμας, ύστερα από σύγκρουση με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων Πέδρο Μπίγκας.

O 27χρονος άσος μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρικό κέντρο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο αριστερό γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 2 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει το Clasico με τη Ρεάλ (εκτός) στις 21 Νοεμβρίου, καθώς και τους αγώνες με Σεβίλλη (εκτός), Ράγιο Βαγεκάνο (εντός), Εϊμπάρ (εντός), Χετάφε (εκτός) και Βιγιαρεάλ (εντός). Παράλληλα, θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Λεβερκούζεν (εντός), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (εντός κι εκτός) και Ρόμα (εντός) για τους ομίλους του Champions League.

Κατά την έξοδό του από το ιατρικό κέντρο, ο "Λίο" δεν είχε διάθεση για κάποια δήλωση, όντας εμφανώς στεναχωρημένος. Λίγο αργότερα, ήρθε κι η επιβεβαίωση από τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι ενημέρωσαν πως ο Μέσι θα μείνει εκτός δράσης για 7 με 8 εβδομάδες.

Δείτε το VIDEO από το Ιατρικό Κέντρο:

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας 2-1

Αποχώρησε τραυματίας ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK