Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βιλανόβα

Άσχημα είναι τα νέα για τον Τίτο Βιλανόβα και την Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής των Καταλανών αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στην ημέρα.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βιλανόβα

Πριν από δεκατρείς μήνες, στις 22 Νοεμβρίου του 2011, ο Βιλανόβα είχε όγκο στην παρωτίδα και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο "Vall d' Hebron". Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Βιλανόβα έπαθε υποτροπή στα προβλήματα υγείας του και αυτή η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην Ισπανία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εξέλιξη αυτή είχε αντίκτυπο και στην καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα καθώς αναβλήθηκε συνέντευξη Τύπου η οποία είχε προγραμματιστεί για να παρουσιαστούν οι ανανεώσεις συμβολαίων των Μέσι, Τσάβι και Πουγιόλ.

Τα Καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως η κατάσταση είναι σοβαρή και ο Βιλανόβα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να καθοδηγεί τους "μπλαουγκράνα", ενώ γίνεται λόγος για συζητήσεις της διοίκησης της ομάδας με υποψήφιους διαδόχους.

"Ο Τίτο χρειάζεται θεραπεία", λένε οι γιατροί και ο Βιλανόβα θα χρειαστεί θεραπεία η οποία είναι πολύ πιθανό να μην του επιτρέψει να συνεχίσει να είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τι γράφει σχετικά ο ισπανικός Τύπος

Marca

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βιλανόβα
INTIME SPORTS

As

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βιλανόβα
INTIME SPORTS

Sport

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βιλανόβα
INTIME SPORTS

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Βιλανόβα και ο Μουρίνιο

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Βιλανόβα και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, είχε αγγίξει και τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος αναγκάστηκε να ρίξει τους τόνους στην κόντρα με το αντίπαλο προπονητικό επιτελείο.

Η επέμβαση του Βιλανόβα είχε στεφθεί με επιτυχία, ωστόσο για περίπου ένα μήνα ο Γκουαρδιόλα στερήθηκε των υπηρεσιών του συνεργάτη του, κάτι που υπενθύμιζε σε κάθε συνέντευξη Τύπου. Από κοντά κι οι παίκτες σε αυτές τις "οικογενειακές" στιγμές, στέλνοντας με κάθε τρόπο μηνύματα ταχείας ανάρρωσης στον προπονητή τους.

Οι γιατροί έδωσαν το "πράσινο φως" για την επιστροφή του Βιλανόβα στους πάγκους στις αρχές Δεκεμβρίου του 2011. Η προσωπική απόφαση, όμως, ήταν πολύ μεγαλύτερη, διότι το επόμενο παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" ήταν το clasico του πρωταθλήματος στη Μαδρίτη! Όταν ο Γκουαρδιόλα κι οι παίκτες έμαθαν ότι ο Βιλανόβα θα ταξίδευε μαζί τους σε αυτήν τη δύσκολη αποστολή, τα χαμόγελα επανήλθαν στο πρόσωπό τους, αφού μετά το πρόβλημα υγείας του Αμπιντάλ, ακόμα ένα απρόοπτο είχε αίσιο τέλος. Όπως και το ντέρμπι, που έληξε με θρίαμβο 3-1 υπέρ των Καταλανών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK