Σουάρες: "Για να ντεμπουτάρω κόντρα στη Ρεάλ, θα υπάρχει κάποιος λόγος"

Δύο περίπου εβδομάδες πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες μίλησε στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου από καρδιάς. Διαβάστε τι είπε για όσα τον κατηγορούν αλλά και για την επικείμενη πρώτη συμμετοχή του.

Σουάρες: "Για να ντεμπουτάρω κόντρα στη Ρεάλ, θα υπάρχει κάποιος λόγος"
© SOLARPIX.COM

Αναλυτικά τόνισε: "Εχω ζητήσει συγγνώμη για διάφορα πράγματα και έχω μετανιώσει. Αλλά μ' έχουν κατηγορήσει και για πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Το περιστατικό με τον Εβρά για παράδειγμα. Κατηγορήθηκα για ρατσισμό χωρίς στοιχεία.

Οι άλλες ήταν πράξεις στις οποίες έκανα λάθος. Ζήτηση συγχώρεση και πήγα παρακάτω. Αλλά ρατσιστής δεν είμαι".

Η τιμωρία με το...δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς τον σημάδεψε: "Είναι καλό να αποδέχεσαι ότι έχεις κάνεις λάθος. Μετά το περιστατικό με τον Ιβάνοβιτς κατάλαβα ότι πρέπει να θυμάσαι ότι είσαι άνθρωπος. Κάποιες στιγμές είναι δύσκολο να δεις κατάματα την αλήθεια.

Εκείνες τις στιγμές ήθελα να είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με υποστήριξαν. Ούτε να μιλήσω με κάποιον ήθελα ούτε να ακούσω. Δεν ήθελα καν να το δεχτώ."

Σουάρες: "Για να ντεμπουτάρω κόντρα στη Ρεάλ, θα υπάρχει κάποιος λόγος"

Ιδού πως αντιμετωπίζει την πρόκληση της Μπαρτσελόνα: "Είμαι πεινασμένος για τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε παιχνίδι. Στη ζωή τίποτα δεν μου δόθηκε με ευκολία. Τώρα έχω μπροστά την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα που πάντα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Στην Πριμέρα παίζουν άλλες 19 ομάδες και όμως το ντεμπούτο μου θα το κάνω κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος και γι' αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK