Στη FIFA για χάρη του Τουράν η Μπαρτσελόνα

Στη FIFA απευθύνθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία ζητά από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αντικαταστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τον τραυματία Ραφίνια με τον Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τους Καταλανούς πριν τον Ιανουάριο του 2016.

Στη FIFA για χάρη του Τουράν η Μπαρτσελόνα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ραφίνια, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ψάχνει για λύσεις.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένο ότι ο Αρντά Τουράν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πριν από τον Ιανουάριο του 2016, οι " μπλαουγκράνα" κατέφυγαν τόσο στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου όσο και στη FIFA προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να αντικαταστήσουν τον τραυματία Ραφίνια με τον Τούρκο.

Σε περίπτωση που το αίτημα των πρωταθλητών Ευρώπης γίνει δεκτό, τότε ο 28χρονος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά όχι στο Champions League, καθώς εκεί δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές ακόμη και σε περίπτωση που υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, εκτός κι αν πρόκειται για τερματοφύλακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK