Στο νοσοκομείο ο Πικέ

Απρόπτο πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα αφού ο Zεράρδ Πικέ αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο στομάχι. Δεν είναι ανησυχητική η κατάσταση.

Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's 5th goal and his hat trick with Gerard Pique during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's 5th goal and his hat trick with Gerard Pique during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Zεράρδ Πικέ δεν ταξίδεψε στη Λας Πάλμας για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την τοπική ομάδα καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε από το αεροπλάνο να πάει στο... νοσοκομείο.

Ο Καταλανός στόπερ υπέφερε τις τελευταίες δύο ημέρες από πόνους στο στομάχι, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Το Σάββατο οι πόνοι έγιναν αφόρητα και σύμφωνα με πληροφορίες του "Catalunya Radio" εισήχθη στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Πικέ έχει προσβληθεί από ιό, o οποίος όμως δεν προκαλεί ανησυχία. Ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και εν συνεχεία θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Στις θέσεις των στόπερ ο Λουίς Ενρίκε θα χρησιμοποιήσει τους Μαστσεράνο και Ουμτιτί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK