Συγκινητικό μήνυμα του Σουάρες σε παιδί χτυπημένο από τον καρκίνο (VIDEO)

Ο Λουίς Σουάρες έκανε την καλύτερη έκπληξη σε ένα άρρωστο παιδάκι από την Ουρουγουάη, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται από το... πουθενά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του.

Συγκινητικό μήνυμα του Σουάρες σε παιδί χτυπημένο από τον καρκίνο (VIDEO)

Οι φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού, πολλές. Οι φορές που έχεις χάσει τον έλεγχο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του κατά την διάρκεια ενός αγώνα, επίσης πολλές.

Η φήμη που συνοδεύει τον Λουίς Σουάρες για την συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο δεν εναι ακριβώς αυτή του "καλού" παιδιού. Παρόλα αυτά εκτός γηπέδων, σε κάθε δυνατή ευκαιρία, αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευαισθησίες.

Σε μία κλινική για παιδιά με καρκίνο στην Ουρουγουάη, βρίσκεται ένας μικρός φίλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον σταρ της "σελέστε" και των "μπλαουγκράνα".

Μία μέρα σαν τις υπόλοιπες, ο πιτσιρικάς μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο για να μιλήσει σε διαδικτυακή σύνδεση με ένα γιατρό από την Ισπανία και τελικά προς του μεγάλη του έκπληξη εμφανίστηκε... ο Σουάρες!

Η συγκίνηση του παιδιού ήταν έντονη, με τους δυο τους να έχουν μία πολύ ωραία συνομιλία. Ο Σουάρες συμβούλεψε τον μικρό να κάνει όλες τις θεραπείες του και να ακούει τους γιατρούς του προκειμένου να γίνει "σιδερένιος". Η χαρά που μπορεί να δώσει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα μικρό παιδί δεν συγκρίνεται με κανένα γκολ.

Δείτε το πολύ όμορφο στιγμιότυπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK