Νέο συμβόλαιο για Μέσι

Σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήρθε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις.

Νέο συμβόλαιο για Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να "δέσει" τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα και το έκανε. Έπειτα από έναν... μαραθώνιο διαπραγματεύσεων που διήρκεσαν σχεδόν ένα χρόνο, η ομάδα ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας πως ο Αργεντινός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των "μπλαουγκράνα" για ανανέωση του συμβολαίου του, με τις υπογραφές να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Νέο συμβόλαιο για Μέσι

"Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Λιονέλ Μέσι. Οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες μέρες. Ο Αργεντινός παίκτης είναι ήδη ζωντανός θρύλος για την ομάδα, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 354 γκολ σε 424 εμφανίσεις. Μετρά πέντε σερί σεζόν στις οποίες έχει πετύχει 40+ γκολ και χρειάζεται οκτώ γκολ για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Από το 2004, όταν έκανε ντεμπούτο, έχει κατακτήσει 21 τίτλους με την ομάδα: 6 πρωταθλήματα, 3 Champions League, 2 Κύπελλα, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε προσωπικό επίπεδο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη κι έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Χρυσή Μπάλα. Κι έπεται συνέχεια…", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, χωρίς να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το συμβόλαιο του 26χρονου θα ισχύει μέχρι το 2018, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2019 και με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 25.000.000 ευρώ (!) (20 καθαρά + 5 μπόνους από συμμετοχές και γκολ). Σε περίπτωση που επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, ο Μέσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ξεπερνώντας ακόμη και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την "El Pais", μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο άσος των "μπλαουγκράνα" θα ακυρώσει το deal του με τις "Turkish Airlines" εξαιτίας της συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με την "Qatar Airways".

Ο προπονητής του, Χεράρδο Μαρτίνο δήλωσε για την ευτυχή εξέλιξη: "Η ανανέωση του Μέσι θα ηρεμήσει τόσο τον ίδιο, όσο και τον σύλλογο που θα μπορεί να συνεχίσει να υπολογίζει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK