"Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά"

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Πολ Πογκμπά έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το 2016 όταν και λήγει το μεταγραφικό βέτο που έχει επιβάλλει στους "μπλαουγκράνα" η FIFA.

"Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά"

Γνωστό εδώ και καιρό είναι το φλερτ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Πολ Πογκμπά. Όπως όμως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Γάλλος μέσος είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη το 2016 όταν και λήγει το μεταγραφικό βέτο που έχει επιβάλλει στους "μπλαουγκράνα" η FIFA.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τη διοίκηση της Γιουβέντους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ιταλικό σύλλογο.

"Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά"

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2016 και δεν το έχει ανανεώσει. Άρα θα μπορεί να πάει και ελεύθερος στη Βαρκελώνη κάτι που σε φυσικά δεν θα ήθελε η Γιουβέντους. Σε περίπτωση δε που μειωθεί η ποινή της Μπαρτσελόνα, οι δύο σύλλογοι ενδέχεται να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι και ο Γάλλος να μετακομίσει πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK