Τα δύο "μπαμ" θα στοιχίσουν 90 εκ. ευρώ και... 4 παίκτες στον Βαλβέρδε!

H Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να "χτυπήσει" νωρίς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με καταλανικό μέσο να αποκαλύπτει τους δύο μεγάλους στόχους για την ομάδα του Βαλβέρδε.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, May 5, 2018. FC Barcelona will play against Real Madrid in a Spanish La Liga soccer match on Sunday.(AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, May 5, 2018. FC Barcelona will play against Real Madrid in a Spanish La Liga soccer match on Sunday.(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας κατακτήθηκε στην πρώτη σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Καμπ Νόου", όμως ο εχθρός του καλού είναι το... καλύτερο και με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να βγει στην αγορά και να κάνει ουσιαστικά deal που θα την κάνουν ακόμα πιο ανθεκτική και ποιοτική τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταλανική εφημερίδα "Sport", υπάρχουν ήδη δύο μεγάλοι στόχοι για την ομάδα του "Τσινγκούρι", που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε Μπουντεσλίγκα και Kαμπιονάτο.

Ο πρώτος είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα, που έπαιζε στο παρελθόν στους "μπλαουγκράνα" και που εδώ και πέντε χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Μπάγερν, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως η Μπάγερν εμφανίζεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της.

Τα δύο "μπαμ" θα στοιχίσουν 90 εκ. ευρώ και... 4 παίκτες στον Βαλβέρδε!

Ποιες είναι αυτές; Να καρπωθεί το ποσό των 50.000.000 ευρώ και να πάρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Λούκας Ντιν, που στην "Μπάρσα" έχει το ρόλο του αναπληρωματικού αριστερού μπακ πίσω από τον βασικό Τζόρντι Άλμπα.

Δεν είναι όμως ο παλιός γνώριμος των "μπλαουγκράνα" ο μόνος που έχει μπει στο στόχαστρο καθώς πέρα από τον Βραζιλιάνο μέσο, υπάρχει πλέον "ζεστό" ενδιαφέρον και για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και γίνεται προσπάθεια ώστε η Μπαρτσελόνα να μπει "σφήνα" στην Τσέλσι.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Sport", οι Καταλανοί, θέλοντας να δελεάσουν την Νάπολι, για να της παραχωρήσει τον θηριώδη Σενεγαλέζο στόπερ, είναι έτοιμη να προσφέρει στο πιάτο 40.000.000 ευρώ και τρεις παίκτες, που κοστολογούνται συνολικά 45.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρες και Πάκο Αλκάθερ, τρεις παίκτες που χρυσοπληρώθηκαν για να αφήσουν τις ομάδες τους και να μετακομίσουν στην Βαρκελώνη (στοίχισαν όλοι μαζί πάνω από 100.000.000 ευρώ), που όμως δεν "έπιασαν" και τώρα ψάχνουν μία άλλη ομάδα για να αναγεννήσουν την καριέρα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK