Τατουάζ την αδερφή του ο Νεϊμάρ

Ένα μεγάλο τατουάζ που απεικονίζει την αδερφή του έκανε ο Νεϊμάρ στο δεξί του μπράτσο, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Τατουάζ την αδερφή του ο Νεϊμάρ

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Κόπα Αμέρικα εξαιτίας της αποβολής του στο ματς με την Κολομβία, ο Νεϊμάρ "ξαναχτύπησε" μέσω instagram.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία με τον ίδιο και να παρουσιάζει το καινούργιο του τατουάζ. Μια προσωπογραφία της αδερφής του, Ραφαέλα Μπεκράν.

Σύμφωνα με ξένα μέσα μάλιστα, η αδερφή του αναμένεται να ανταποδώσει και να κάνει κι αυτή τατουάζ τον Νεϊμάρ στο ίδιο χέρι. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους έχουν... ανταλλάξει και στο παρελθόν τατουάζ. Πιο συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ έχει γράψει στο αριστερό του χέρι τη λέξη "sorella" (αδερφή στα ιταλικά) και η Ραφαέλα έχει γράψει "fratello" (αδερφός στα ιταλικά).

Οι χρήστες του twitter απ' ότι φάνηκε δεν το πήραν "θετικά" το εγχείρημα του Βραζιλιάνου, γράφοντας σχόλια όπως "παράξενη σχέση έχει ο Νεϊμάρ με την αδερφή του"...

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ