Τατουάζ την αδερφή του ο Νεϊμάρ

Ένα μεγάλο τατουάζ που απεικονίζει την αδερφή του έκανε ο Νεϊμάρ στο δεξί του μπράτσο, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Κόπα Αμέρικα εξαιτίας της αποβολής του στο ματς με την Κολομβία, ο Νεϊμάρ "ξαναχτύπησε" μέσω instagram.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία με τον ίδιο και να παρουσιάζει το καινούργιο του τατουάζ. Μια προσωπογραφία της αδερφής του, Ραφαέλα Μπεκράν.

Σύμφωνα με ξένα μέσα μάλιστα, η αδερφή του αναμένεται να ανταποδώσει και να κάνει κι αυτή τατουάζ τον Νεϊμάρ στο ίδιο χέρι. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους έχουν... ανταλλάξει και στο παρελθόν τατουάζ. Πιο συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ έχει γράψει στο αριστερό του χέρι τη λέξη "sorella" (αδερφή στα ιταλικά) και η Ραφαέλα έχει γράψει "fratello" (αδερφός στα ιταλικά).

Οι χρήστες του twitter απ' ότι φάνηκε δεν το πήραν "θετικά" το εγχείρημα του Βραζιλιάνου, γράφοντας σχόλια όπως "παράξενη σχέση έχει ο Νεϊμάρ με την αδερφή του"...

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα