Την... πάτησε με τον Νεϊμάρ και έβαλε ρήτρες 4.000.000.000€!

Το πάθημα με τον Νεϊμάρ έγινε μάθημα για την Μπαρτσελόνα, η οποία έβαλε ρήτρες στους άσους της που αγγίζουν το ασύλληπτο ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Διαβάστε το story.

Την... πάτησε με τον Νεϊμάρ και έβαλε ρήτρες 4.000.000.000€!
AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Όταν πριν λίγο καιρό η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έβαζε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 222.000.000 ευρώ στον Νεϊμάρ ούτε που μπορούσε να διανοηθεί πως θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος "τρελός" αγοραστής που να δαπανήσει ένα τόσο υπέρογκο ποσό για να τον αρπάξει.

Όλοι θυμόμαστε όμως πως αυτό συνέβη το περαμένο καλοκαίρι: η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε τη ρήτρα (πέρα από το παχυλό συμβόλαιο που έδωσε στον Νεϊμάρ) και έκανε δικό της τον Βραζιλιάνο, αφήνοντας έτσι τους "μπλαουγκράνα" με ανοιχτό το στόμα και απόλυτα αιφνιδιασμένους.

Πλέον όμως, οι νταμπλούχοι Ισπανίας είναι.. υποψιασμένοι και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Απόδειξη το ποσό των 700.000.000 ευρώ που συνιστά τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λιονέλ Μέσι, με την μαδριλένικη "Marca" να κάνει μία σούμα με όλα τις ρήτρες που έχουν τοποθετηθεί στα μεγάλα αστέρια της "Μπάρσα" και να... χάνει τη μπάλα.

Για να ακριβολογούμε δεν έχασε τη μπάλα αλλά εντυπωσιάστηκε από το τρομερό ποσό που θα χρειαστεί κάποιος να δαπανήσει αν θέλει να σπάσει όλες αυτές τις ρήτρες και να αποκτήσει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα: ποσό που είναι της τάξης των 3.855.000.000 ευρώ!

FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, shakes hands with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during his official announcement of his contract renewal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, June 4, 2018. Umtiti has agreed a contract extension with Barcelona to keep him at the club until the end of the 2022-23 season. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, shakes hands with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during his official announcement of his contract renewal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, June 4, 2018. Umtiti has agreed a contract extension with Barcelona to keep him at the club until the end of the 2022-23 season. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τελευταίος που μπήκε σε αυτό την λίστα της... πολυτέλειας είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί που έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το 2023) αποδεχόμενος να μπει ρήτρα ύψους 500.000.000 ευρώ, με την "Marca" να φέρνει στο φως όλες τις ρήτρες...

Όσον αφορά στη θέση του κίπερ, η ρήτρα στον Τερ Στέγκεν είναι 180 εκ.ευρώ, ενώ από τους αμυντικούς (εκτός του Ουμτιτί που προαναφέραμε) είναι και οι Σέρχι Ρομπέρτο (500 εκ.ευρώ), Πικέ (500 εκ.ευρώ) και Τζόρντι Άλμπα (150 εκ.ευρώ).

Στη μεσαία γραμμή έχουμε τους Μπουσκέτς (200 εκ.ευρώ) και Ράκιτιτς (125 εκ.ευρώ, είναι ο... φθηνότερος) ενώ η επίθεση κοστίζει χρυσάφι αφού εκτός από τον Μέσι έχουν μπει ρήτρες και στους: Λουίς Σουάρες (200 εκ.ευρώ), Φιλίπε Κουτίνιο (400 εκ.ευρώ) και Ουσμάν Ντεμπελέ (400 εκ.ευρώ)!

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" που αναπαράγει το θέμα της "Marca", τα χρήματα με τα οποία καλύπονται οι ρήτρες αυτές, είναι 5 φορές περισσότερα με τα οποία άλλαξε χέρια η Μίλαν, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει μάλιστα πως "συμφέρει περισσότερο να αγοράσει κανείς την Μπαρτσελόνα όλη μαζί, παρα κομμάτι-κομμάτι...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK