"Θύματα εκβιασμού με ροζ video οι Πικέ-Σακίρα;"

Μετά την υπόθεση με το sextape που "καίει" τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ένα νέο ροζ σκάνδαλο έχει έρθει στο προσκήνιο κι αυτό έχει να κάνει με τον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Diario Vasco", ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν πέσει θύματα εκβιασμού ενός πρώην εργαζόμενού τους! Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έχει στην κατοχή του ένα ροζ VIDEO του ζευγαριού και τους ζητάει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην το δώσει στη δημοσιότητα.

Η ισπανική "AS" έχει επίσης αναπαραγάγει το θέμα, αναφέροντας πως το ζευγάρι δεν θέλει να κάνει προς το παρόν καμία δήλωση.

Όσο δεν το διαψεύδουν, η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως γίνεται εύκολα εύκολα αντιληπτό σε περίπτωση που ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, τότε μιλάμε για ένα θέμα που θα συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον απ' όλο τον πλανήτη, δεδομένης και της αναγνωρισιμότητας του Ισπανού αμυντικού της Μπαρτσελόνα και της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους έχουν δύο παιδιά. Τον Μίλαν που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και τον Σάσα που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2015.