Το εμετικό σύνθημα για Νεϊμάρ και η απάντηση του Βαλβέρδε

Ο Νεϊμάρ χώρισε φιλικά με Μπαρτσελόνα όμως μερίδα οπαδών της εκτόξευσε χυδαίο σύνθημα εις βάρος του στο φιλικό με την Τσαπεκοένσε. Το σχόλιο του Βαλβέρδε.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde speaks prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde speaks prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οπαδοί "ανεγκέφαλοι" υπάρχουν ακόμα και στα πιο προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη και στους πιο μεγάλους συλλόγους και αυτό το διαπίστωσε κάποιος στο πλαίσιο του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Τσαπεκοένσε για το "Trofeo Gamper".

Ένα ματς που προκάλεσε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση καθώς στο γήπεδο δήλωσαν "παρών" και οι τρεις μοναδικοί επιζήσαντες της "Τσάπε" από το τρομακτικό αεροπορικό δυστύχημα που ξεκληρίστηκε η ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο, όπου όμως δεν αποφεύχθησαν τα... παρατράγουδα.

Αναφερόμαστε σε μία μερίδα οπαδών της "Μπάρσα" που έβριζαν εν χορώ τον Νεϊμάρ για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το σύνθημα που ακούστηκε ουκ ολίγες φορές από τις εξέδρες του "Camp Nou" να είναι το εξής: "Νεϊμάρ δεν σε θέλουμε εδώ, πέθανε"!

Τα ισπανικά ΜΜΕ καυτηρίασαν άμεσα αυτή τη συμπεριφορά των οπαδών ενώ ερωτηθείς για το συμβάν, ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ισπανίας, Ερνέστο Βαλβέρδε, είπε: "Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην εξέδρα. Ο Νεϊμάρ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για την Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK