Το "ευχαριστώ" του Μέσι στον Λουίς Ενρίκε

Λουίς Ενρίκε τέλος από την Μπαρτσελόνα, με τον Αστουριανό τεχνικό να αποχαιρετά τους Καταλανούς μετά από 3 χρόνια. Τι κι αν οι φήμες τους ήθελαν συνεχώς τσακωμένους; Ο Λέο Μέσι δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον παλιό τεχνικό του τα καλύτερα και να του πει ευχαριστώ. (PHOTO)

FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Luis Enrique during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Luis Enrique during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε είχε περάσει από... σαράντα κύματα. Είτε πρόκειται για το στυλ παιχνιδιού είτε για την άποψη γύρω από παίκτες, ο σούπερ σταρ και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είχαν πολλές φορές αντίθετες απόψεις, με αποκορύφωμα το δημοσίευμα που ήθελε τον Μέσι να ζητά απεγνωσμένα από τον Γκουαρδιόλα την επιστροφή του στη Βαρκελώνη!

Όλα αυτά μοιάζουν παρελθόν. Ο Λουίς Ενρίκε έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το τριετές πέρασμά του από τον πάγκο των "μπλαουγκράνα", κερδίζοντας το κύπελλο Ισπανίας, και μόνο συγκίνηση και ευχές για... καλή τύχη θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν.

Από τον κανόνα δεν ξέφυγε και ο Αργεντινός επιθετικός, που ανέβασε μία φωτογραφία τη στιγμή που αγκαλιάζει τον προπονητή του, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: "Σου εύχομαι όλη την τύχη σε αυτό το καινούριο κομμάτι της ζωής σου, Λουίς Ενρίκε. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Λίο".

Σημειώνεται πως ο Λουίς Ενρίκε αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου, κερδίζοντας 9 από τους 13 τίτλους που διεκδικούσε η ομάδα τα τρία χρόνια που ήταν σε αυτή.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK