"To Γενάρη παίρνουμε Κουτίνιο!"

Ο CEO της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου αποφάσισε να ξεκινήσει νέο κύκλο...επεισοδίων στο σήριαλ Μπαρτσελόνα - Κουτίνιο. Τι είπε ο Καταλανός και έφερε τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του 25χρονου άσου της Λίβερπουλ.

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ο Όσκαρ Γκράου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο.

"Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τον Κουτίνιο το χειμώνα. Θα πάρουμε όποιον ποδοσφαιριστή μας υποδείξει το τεχνικό μας επιτελείο..."

Η δήλωση αυτή του CEO της Μπάρτσα ανοίγει δεύτερο κύκλο στο... σήριαλ της φυγής του "Κου" από τη Λίβερπουλ, την ίδια ώρα που και η Παρί φέρεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, πληρώνοντας αδρά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είχε προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ για τον Κουτίνιο, αλλά οι "Κόκκινοι" αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν γεγονός που προκάλεσε σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα στον ποδοσφαιριστή τεράστια θλίψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK