Το ιστορικό γκολ του Μέσι χώρεσε σε... πρωτοσέλιδο!

Πόσοι παίκτες πήραν μέρος στο νικητήριο γκολ του Μέσι και πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να "παγώσει" το κοινό της Ρεάλ; Η "Mundo Deportivo έδωσε την απάντηση (PHOTO).

Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates with his teammate Lionel Messi, Luis Suarez, and Sergi Roberto, right, after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates with his teammate Lionel Messi, Luis Suarez, and Sergi Roberto, right, after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το γκολ Νο 500 του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις το οποίο σημειώθηκε στο 91' 48'' του Clasico απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται στο φινάλε να είναι καθοριστικό στη μάχη του τίτλου μεταξύ των δύο μεγαθηρίων του ισπανικού ποδοσφαίρου και οι Καταλανοί δεν δείχνουν διάθεση να το... ξεχάσουν τόσο γρήγορα.

Τουλάχιστον απέδειξαν μέσω των δύο μεγάλων αθλητικών εφημερίδων τους πως ένα 24ωρο είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να σταματήσουν να το αναφέρουν. Η "Sport" έχει φωτογραφία του Μέσι με τίτλο "Σε αγαπώ Μπάρσα" τονίζοντας πως έβγαλε τη φανέλα για να δείξει τον ισχυρό δεσμό που έχει με το σύλλογο ενώ η "Mundo Deportivo" έχει προχωρήσει σε ακτινογραφία του νικητήριο γκολ των "μπλαουγκράνα".

Στο πρωτοσέλιδό της υπάρχει γράφημα με ένα εικονικό γήπεδο όπου παρουσιάζει τις κινήσεις των παικτών του Λουίς Ενρίκε στη φάση του ιστορικού γκολ του Μέσι, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει τους τρεις μαγικούς αριθμούς: 6 που ήταν οι παίκτες που συμμετείχαν στο γκολ (Σέρχιο Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Πικέ, Αντρέ Γκόμες, Τζόρντι Άλμπα, Μέσι), 8 οι πάσες που άλλαξαν μέχρι να καρφωθεί η μπάλα στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας και 21 τα δευτερόλεπτα που τους έφτασαν για να το πετύχουν!

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

Το ιστορικό γκολ του Μέσι χώρεσε σε... πρωτοσέλιδο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK