Το καταλανικό πρωτοσέλιδο για τον Βαλβέρδε

Η "καυτή" θέση του τεχνικού της Μπαρτσελόνα θα μείνει κενή το καλοκαίρι, με πολλά ονόματα να "ρίχνονται" στον χορό. Ο... δικός μας Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ανάμεσα στους επικρατέστερους, με μεγάλη καταλανική εφημερίδα να το επιβεβαιώνει με το σημερινό (22/3) της πρωτοσέλιδο(PHOTO).

FC Barcelona's head manager Luis Enrique, left, smiles beside Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during their Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Aug. 28, 2016. FC Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's head manager Luis Enrique, left, smiles beside Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during their Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Aug. 28, 2016. FC Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" Ερνέστο Βαλβέρδε... φλερτάρει έντονα με τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Κι αν αυτό αποτελούσε φήμη τις προηγούμενες μέρες, μετά και την ανακοίνωση πως ο Λουίς Ενρίκε θα σταματήσει το καλοκαίρι, έρχεται η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" να τον κατατάξει ανάμεσα στους τέσσερις επικρατέστερους υποψήφιους.

Στο πρωτοσέλιδό της η γνωστή εφημερίδα αποκαλύπτει τις τέσσερις τελικές επιλογές για τον πάγκο των Καταλανών, με τον Βαλβέρδε να συναγωνίζεται τον Κούμαν (προπονητής Έβερτον), τον Εουσέμπιο (προπονητής Ρεάλ Σοσιεδάδ) και τον Χουάν Κάρλος Ουνζουέ (βοηθός προπονητή Λουίς Ενρίκε).

Το καταλανικό πρωτοσέλιδο για τον Βαλβέρδε

Όπως αναφέρεται σε κεντρικό άρθρο στο επίσημο σάιτ της ισπανικής εφημερίδας, ο Απρίλιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την επιλογή του αντικαταστάτη, αφού υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για την Μπαρτσελόνα εντός (πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας) και εκτός συνόρων (Champions League).

Το ρεπορτάζ κλείνει ως εξής: " Αν η ομάδα θριαμβεύσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τότε ο Ουνζουέ θα έχει πολλές πιθανότητες. Αν όχι, το στοίχημα για να αναλάβει ένας άλλος υποψήφιος (με τον Βαλβέρδε να είναι η πρώτη επιλογή) θα αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα".

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK