Το πήραν πάνω τους οι της Μπάρτσα για να γίνει το ματς

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα ήταν αυτοί που πίεσαν για να γίνει κανονικά το ματς με την Λας Πάλμας. Αντιθέτως τα μαδριλένικα μίντια αναφέρουν ότι διχασμός υπήρξε και στα αποδυτήρια της Μπάρτσα με μπροστάρη τον Πικέ που δεν ήθελε να παίξει.

Το πήραν πάνω τους οι της Μπάρτσα για να γίνει το ματς

Το χάος που επικρατεί στους δρόμους της Βαρκελώνης με τους πολίτες να συγκρούονται με την αστυνομία και τις Αρχές να πυροβολούν τον κόσμο με σφαίρες από καουτσούκ, παραλίγο να σταθεί εμπόδιο στη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας.

Τελικά, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να γίνει κανονικά κατόπιν παρέμβασης των παικτών της Μπάρτσα που ζήτησαν από τους διοικούντες να αλλάξουν την απόφασή τους που ήταν να αναβληθεί το παιχνίδι...

Από την άλλη τα μαδριλένικα Μέσα μεταδίδουν μία άλλη εκδοχή της ιστορίας, αναφέροντας ότι μέσα στα αποδυτήρια των "μπλαουγκράνα" επικράτησε χάος με τον Πικέ και άλλους Καταλανούς να είναι εντελώς αντίθετοι στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Στην Ισπανία πάντως επικρατεί μεγάλη αναταραχή με τα... μίντια των μεν και των δε -δυστυχώς- να μεταφέρουν ειδήσεις που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να επαληθευτούν.

Στο πλαίσιο των αντιδράσεων που έγινε το ματς τελικά της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας, ο αντιπρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Καρλς Βιγιαρούμπι κοινοποίησε στο διοικητικό συμβούλιο την παραίτησή του! Ο Βιγιαρούμπι πήρε την απόφαση αυτή γιατί δεν ήταν σύμφωνος με τη διεξαγωγή του αγώνα την ώρα που οι Καταλανοί στους δρόμους συγκρούονται με την αστυνομία.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα επεισόδια στην Καταλονία επισκεφθείτε το LIVE Blog του News247.gr!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK