Τόλμησες να βάλεις γκολ στην ομάδα του Βαλβέρδε; Θα το μετανιώσεις...

Η Τζιρόρα άνοιξε το σκορ στο "Καμπ Νόου" πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα όμως ακολούθησε... ομοβροντία, με την ανελέητη Μπαρτσελόνα να απαντάει με έξι γκολ (VIDEO)!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates with his teammate Dembele after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates with his teammate Dembele after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα θέλει όσο τίποτα άλλο να ξαναπάρει τα σκήπτρα εντός των συνόρων και το απέδειξε για μία ακόμα αγωνιστική, καθώς συνέτριψε με 6-1 την συμπολίτισσα Τζιρόνα και με την 20η νίκη της στις πρώτες 25 αγωνιστικές (έχει και 5 ισοπαλίες) αύξησε σε 10 βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παίζει την Κυριακή στην έδρα της Σεβίλλης.

Η αρχή του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν την ομάδα του Βαλβέρδε καθώς πήραν προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθούν 150 δευτερόλεπτα αγώνα με τον Πόρτου (μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει φέτος κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα), όμως δεν χάρηκαν για πολύ.

Στο 5ο λεπτό ο Σουάρες ισοφάρισε, ο Μέσι πήρε τη σκυτάλη σκοράροντας δις στο 30' (σουτ εντός περιοχής) και στο 36' (απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος) και στο 44' ο Σουάρες έδωσε τέλος στη "σεμνή τελετή" με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το "σόου" των "μπλαουγκράνα" συνεχίστηκε, με τον Φελίπε Κοουτίνιο να κάνει το 5-1 στο 66' και τον Σουάρες να γράφει το τελικό 6-1 στο 76' κάνοντας χατ-τρικ!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΤΖΙΡΟΝΑ 6-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK