Τρομακτικός τραυματισμός του Ινιέστα!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αντρές Ινιέστα! Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ματς κόντρα στη Βαλένθια και έγινε αναγκαστική αλλαγή ξεσπώντας σε κλάματα. Δείτε VIDEO.

Τρομακτικός τραυματισμός του Ινιέστα!

Τραυματίας αποχώρησε από το 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια", ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα.

O 32χρονος άσος σε μια μονομαχία του με αντίπαλό του (Ένζο Πέρες), χτύπησε άσχημα στο γόνατο και αμέσως φώναξε να γίνει αλλαγή! Ο πόνος ήταν αφόρητος για τον Ισπανό που αμέσως κατάλαβε πως η ζημιά ήταν σοβαρή. Ο πάγκος της Μπαρτσελόνα σηκώθηκε όρθιος, ενώ η ανησυχία τους για την κατάσταση του Ινιέστα χτύπησε κόκκινο.

Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που το φορείο τον μετέφερε εκτός αγωνιστικού χώρου. Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για το μέγεθος του τραυματισμού. Ο Ινιέστα υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κάτι που θα τον κρατήσει εκτός από τα προσεχή ματς της ομάδας του. Το πόσο, μένει να το δούμε...

Δείτε πώς τραυματίστηκε:

Οι οπαδοί της Βαλένθια αποθέωσαν τον σταρ της Μπαρτσελόνα την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο, δείχνοντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν οπαδισμοί.

Τα πράγματα πάντως για την Μπαρτσελόνα είναι πολύ άσχημα αφού μετά τους Τζόρντι Άλμπα και Ζεράρ Πικέ που "έχασε" με τραυματισμούς στο ματς κόντρα στη Σίτι, τώρα "χάνει" και έναν ακόμη άσο της. Και έρχονται αγώνες με Σίτι για το Champions League και Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK