"Βόμβα" με Αρντά Τουράν η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να πραγματοποιήσει το "μπαμ" της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας στο στόχαστρο τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν.

"Βόμβα" με Αρντά Τουράν η Μπαρτσελόνα

Ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου θέλει να κλείσει τον κύκλο του στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα με μία δυνατή μεταγραφή και στο στόχαστρο βρίσκεται ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των "μπλαουγκράνα".

Το συμβόλαιο του 28χρονου άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, όμως ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το "Βιθέντε Καλδερόν", καθώς θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η ρήτρα αγοράς του βρίσκεται στα 41.000.000 ευρώ και οι Καταλανοί δείχνουν διατεθειμένοι να δαπανήσουν το συγκεκριμένο ποσό για να την απόκτησή του. Παρόλα αυτά, η "Μπάρτσα" δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, καθώς τόσο η Τσέλσι όσο κι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεταξύ των διεκδικητριών του Τούρκου διεθνή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK